Cowesfield Gate

 

IMG_1262_V2

The interior of this project doesn’t look the same when viewed as an arty black and white shot!

Our nearest project, for neighbours Stephen and Amanda, has recently been completed. The extension to their home has added a unique, vaulted kitchen with exposed trusses and generous roof glazing to create a real wow factor. Doors from the original cottage on the site have been incorporated and the light and airy space has immediately proved itself popular with the whole family.

DSCN3248

Amanda’s sense of fun and use of colour has added an extra dimension to the space which has blended in really nicely with the original house. The outside courtyard, which forms a link, to the adjacent studio workshop is secured by a pair of hand crafted gates which have been recently installed.

IMG_1269

This slideshow requires JavaScript.

Amanda claims to be happy to spend all day in the new kitchen but we’re not sure she really means it!   


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s